DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

                 

                                                 

31.12.-Tááááákže poslední letošní novinka! Dneska je Denýskův úplně první Silvestr a parádně si ho užíváme! Dopoledne jsme byli na dlouhé procházce a odpoledne půjdeme zas. Musím se pochlubit, protože Denouš se rachejtlí vůbec nebojí, a dokonce při tom kraválu i spal :o). Všem hafíkům a jejich páníčkům přejeme do nového roku spoustu zdraví a štěstí, protože bez něj to nejde :o)).

24.12.- Včera byli Denyho první Vánoce! No a co dostal? No tak co by to bylo za Vánoce, kdyby se pod stromečkem neobjevila bůvolí kostička, piškotky a další dobrůtky, že :o)) ? No a potom taky dostal plyšovou žirafku s natahovacím krkem tak s ní teďka každýho otravuje a chce se přetahovat. Dokonce už jí i stihnul urvat oko :o). Doufáme že i všichni ostatní jste si Vánoce užili tak jako my a našli tam své vysněné dárečky :o).

7. 12. - Dneska slaví Denyho mamka 4. narozeniny! Všechno nejlepší Gracy! :o)

5. 12.- Všem hafíkům i jejich páníčkům přejeme krásného mikuláše...
 
3. 12.- Šikulka Deny už umí další 2 nové povely: Popros a vstaň! To koukáte co? :o) 

29. 11.- Dneska jsme na cvičáku potkali Denyho brášku Apache. Kluci jsou pravý opak. Deny je potřeštěný éro a Apach zase děsně klidnej závislák na pánovi. Deny umí docela aportovat, a Apach zase krásně chodí u nohy... No a na to že byl Apach nejmenší štěňě je teďka skoro větší než Deny a krásně huňatej.
 
26. 11.- Velká novina! Dneska Deny poprvé zvednul nožičku! :o)
 
23. 11.- Dneska Deny poprvé viděl sníh! Ze začátku byl k tomu celkem nedůvěřivý, ale když zjistil, co se v tom dá všechno dělat... Nejvíc se mu líbilo, když jsme mu házeli sněhové koule. Vždycky je chytil do tlamy a osvěžil se :o))... Samozřejmě došlo i k válení takže si asi dokážete představit jak pak vypadal když jsme přišli domů...
 
15. 11.- Dneska jsme se byli mrknout na MVP do Letňan. Ze začátku se mu tam teda moc nelíbilo, ale ke konci už si dokonce s ostatníma pejskama hrál. A když jsme si pak došli na oběd, tak už byl tak utahanej, že si lehnul pod stůl a spal:). To jsem zvědavá co bude dělat až zjistí, že se bude takhle vystavovat taky!
 
19. 10.- Dneska jsme vzali Denyho ke koním! Ze začátku si od nich držel dost odstup, ale pak už si jich přestal všímat a šel si radši hrát s ostatníma hafanama.

18. 10.- Dneska náš miláček konečně pochopil co to znamená povel Aport! :o)
 
 
 
6. 9.- Tak dneska jsme vzali Denouše poprvé na cvičák. Ze začátku byl docela vyvalenej, co že to po něm jako chceme, ale pak už se celkem uklidnil a začal spolupracovat. Nejvíc se mu teda líbilo když jsme ho pustili a mohl si hrát s ostatníma. Doma pak spal asi tři hodiny, což je u něj velkej rekord :o)).
 
19. 8.- A je to tady! Dneska se Denýsek odvážil plavat. Sice jen pár temp ale i to se počítá. Mám z něj obrovskou radost!
 
13. 7.- Tento týden jsme vzali Denyho k nám na chatu. Cesta se mu sice moc nelíbila, protože musel na eskalátor, což nepatří mezi jeho oblíbené věci, ale když jsme tam dojeli tak to stálo za to. Běhal po celé zahradě, a to nejenom po naší. Abyste rozuměli: Naši sousedi totiž měli v plotě díru a tak to musel jít prozkoumat i k nim. Také prozkoumal skoro všechny naše záhony, což samo sebou nešlo bez toho, aby v nich udělal nějakou tu díru :o). Tam byl také poprvé v lese. Sice jsme ho nepustili z vodítka, ale i tak se pěkně vyřádil. Také jsme za ten týden byli u vody. Sice Deny ještě neplaval, ale i tak se mu tam moooc líbilo!
 
28. 6.- Tak dneska nám Svobodovy dovezli Denýska domů. Celkem rychle se otrkal a večer už lítal venku jak šílenec :o). 

25. 5.- Dnes jsme Denyho poprvé viděli na vlastní oči.
 
29. 4.- Dnes se Denýsek narodil. Byl čtvrtý v pořadí a na krk mu uvázali stříbrnou mašli. S ním se narodilo dalších 6 štěňat: Denyho starší (červená) sestřička Adélka, starší(modrý) bratříček Alf, pak Denyho starší (zelený) bráška Apach, potom on:) ,pak jeho mladší (zlatý) brácha Albert, a nakonec jeho dvě mladší ségry Allison(růžová) a Anny(nejdřív bílá,pak fialová). Všem přejem hodně štěstí do života :o)!!!