DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
           
                                  
31.12.-Máme tady poslední den tohoto roku a tak i já přidávám poslední - silvestrovské :o)novinky...
Jelikož před týdnem byli vánoce, ve videogalerii se můžete podívat, jak si Denýsek rozbaluje dárky a jak následně blbne s balicím papírem :o). Také jsem přidala další fotky do Zasněženého albíčka, které najdete zde >>
Jinak v posledních dnech nám od našich kamarádů dochází sposta nádherných přáníček, na která se můžete mrknout tady >> . Některá z nich jsou opravdu povedená, páníčci jsou moc šikovní a možná tam někde najdete i své :o).  
I my přejeme všem - pejskařům i nepejskařům, známým i neznámým, zkrátka každému, co si tohle čte, hodně zdraví, štěstí, úspěchů a radosti v budoucím roce!
 
 
21.12.-Nový design webu...:o) 

20.12.-Protože už i nám tady v Praze napadl sníh, vzala jsem Denyho na prochajdu, abych nafotila pár zimních fotek a měla pak z čeho dělat PFko.. Denýsek i při -10 stupních stále vesele pochodoval potokem a zima mu nebyla ani v nejmenším :o). Fotky najdete tady >> .                                                                                          

14.12.-Včera a v sobotu jsme byli s Denýskem cvičit aportování s bažantí slepicí, kterou jsme vyhráli v tombole. Deny je velký šikula, aportoval dokonce i s předsednutím, zvěř netrhal, a co se nosu týče, našel slepičku pokaždé, a že jsme mu jí házeli hodněkrát :o). Jako bonus ho to navíc i mooc bavilo! Pár fotek je ke shlédnutí tady >> .

6.12. - V tento den proběhlo předvánoční posezení s přáteli a výcvikáři z našeho retrieveřího cvičáku v Restauraci Cafe Bar Léta Páně v Horních Počernicích. Více o této akci si můžete přečíst tady >> .        

Jinak zítra slaví Denyho mamča Gracy svoje 5. narozky, a my jí tímto přejeme hodně zdraví, štěstí a radosti se svými páníčky, hodně úspěchů a časem i třeba další štěnda... :o).

5.12. - Konalo se mikulášské cvičení v Kolodějích, více o něm je zde >> .

7.11. - Tuto sobotu jsme byli na mezinárodní výstavě psů v Praze Letňanech. Od pana rozhodčího Vladimíra Adlta jsme dostali V3. Více o výstavě je tady >> a fotogalerie je zde >>                                                                                                            

31.10. - Jelikož v posledních dnech byly podzimní prázdniny, byla jsem s Denym na několika výletech, kde jsem nafotila pár opravdu krásných fotek a i několik videí. Fotky jsou tady >> a video je zde >> . Za týden máme ještě poslední letošní výstavu v Praze Letňanech, takže zítra jedeme opět k Evě Píchové na stříhání :o). 

24.10.- Info o MVP v Českých Budějovicích, kde byl Deny naposledy ve třídě mladých je tady >> :o).

26.9.- Máme za sebou, v pořadí 5. výstavu, která dopadla vskutku na jedničku! Poprvé se Deny umístil, byť "jen" na 4. místě. Více toho najdete zde >> a fotky jsou tady >>.

25.9. - Dneska jsme po dlouhém čekání konečně dostali od MVDR. Milana Deckera výsledky RTG Denyho kyčlí a loktů. Máme obrovskou radost, Deny má obojí -  DKK i DLK 0/0 , čímž splnil poslední podmínku pro uchovnění, pokud tedy ještě nepočítám změření a kontrolu chrupu :o)). V nejbližších dnech se ještě chystáme na oční vyšetření.                                                                                                                                                                                           

14.9.- Tak už máme za sebou rentgeny kyčlí i loktů. Výsledky bychom se měli dozvědět do konce září, tak  nám držte palce :o). 

11.9. - Dnes jsme byli u Evy Píchové na stříhání, jelikož 26.září jdeme na klubovou výstavu retrieverů na Konopiště, snad se nám zadaří :o).

30.8.- Od 22. do 29. 8. jsme byli na výcvikovém táboře v Albeři (více info zde >> a fotky jsou tu >>) , kde si  Deny udělal OVVR - více tady >> .

21.8.- Minulý týden jsme byli na Šumavě. Povídání zde >> a fotky zde >> :) .

17.7.- Začali prázdniny a my jsme je zatím příjemně strávili na chatě v Chrástu nad Sázavou. Bylo horko a tak nejenom že jsme každý den chodili na dlouhé procházky po lese a v krásné přírodě a cvičili, ale také jsme chodili často k vodě. Koncem týdne byla Sázava už teplejší než obvykle, tak jsme se smočili taky a můžu vám říct, že plavat s Denoušem to je fakt zážitek :o))! Taky jsme dopilovali aport z vody a už ho krásně přináší i s předsednutím. Fotky najdete zde >>

12.7. - Byli jsme na NVP v Mladé Boleslavi. Výsledek zde >> a fotkyzde >> 

11.7. - Minulou sobotu nás Jindra Hermannová z našeho cvičáku požádala, jestli bychom dnes nemohli předvést ukázku cvičení na zámku Veltrusy spolu s ostatními pokročilejšími, s čímž jsme samozřejmě souhlasili. Cvičilo se u vody tak jsme aspoň vyzkoušeli jak by se Deny choval třeba případně na nějakých zkouškách. Moc se nám tam líbilo,fotky jsou zde >> .    

6.6. - Denýsek s mamkou byli na výstavě v Oslavanech, kde dostali známku VD. Více info tady >> a fotky jsou tu >> .

23.5. - Mamka byla s Denym na výstavě v Litoměřicích. Ve třídě mladých dostal opět známku V. Více zde >> .

4.5. - Svobodovi uspořádali ve dnech 1.-3. 5. setkání sourozenců z vrhu A, na kterém jsme samozřejmě nemohli chybět :o). Více povídání je zde >> a fotky jsou tady >> .                                                    

29.4.- Deny má dneska první narozeniny! Přejeme ti jen to nej!!! Dostal dokonce i dortík. Nejdřív sice nevěděl co s ním, ale když zjistil, jaká je to dobrůtka, tak to pak spapal za pár minut :o). Samozřejmě dostal i dárečky. Největší radost mu asi udělal házeč míčků. Lítá  za nima jak blázen a nejradši kouše místo míčků ten házeč :o)). Pak dostal taky mega bůvolí kostičku a kostičky na čištění zoubků! Přání pro Denyho je tady >> .                                                                                    

13.4.-Takže máme pro vás další 2 novinky: 1.novinka: Deny se konečně (po necelém roce :o))) naučil dát Pac! A ta 2.novinka: Deny slaví svoje první Velikonoce! Moc se mu líbí, nejenom proto že jsme byli celých 5 dní s ním doma a chodili s ním na dlouhé procházky, ale taky proto,že k nám celý den chodí koledníci a s Denýskem se mazlí, což se mu velice zamlouvá :o). Jinak nám už Deny rozkousal 1 a půl pomlázek, holt se mu na tom líbili ty pentličky, a taky ho bavilo rozplétat na nich ty copánky :o)). Velikonoční přání je tady >> .                                                                                                                                                                                        

5.4. - Už jsme dlouho neaktualizovali, tak to musíme rychle napravit, aby to snad nevypadalo, že se u nás nic neděje... Začalo jaro a s ním i sezona plavání. Tady u nás bylo tenhle týden skoro každý den přes 20º a tak jsme podnikly několik procházek k blízkým rybníkům. Denymu se voda moooc zalíbila a tak jsem mu skusila hodit několik dummíků. K mé velké radosti krásně přinesl všechny hozené aportíky a ještě chtěl stále házet další a další :o)! Pak jsme taky podnikli dvě prochajdy s mojí kamarádkou Térou a jejím psem Benem. Fotky z první prochajdy najdete zde >> , z druhé zde >> a videa jsou tady >> .                                                                                                                                                      

7.2.- Tak máme za sebou svoji první výstavu! Deny byl ve třídě mladých a má známku Výborná. Více informací najdete tady >> . Máme vélikou radost :o)!

26.1.- Dneska jsme byli s Denym poprvé na stříhání, aby byl na výstavu ještě více krásnej. Denýska stříhala cvičitelka Eva Píchová a odvedla opravdu skvělou práci!

18.1.- Dnes odpoledne jsme zase vyrazili na výlet k Rokytce. Bylo to tam jako vždy fajn,akorát jsme s Denym zase trénovali výstavní postoje z čehož už tak nadšenej nebyl. No ale pár hodů dummíkem to zase spravilo a tak jsme si celou prochajdu parádně užili!

14.1.-Tak už jsme sem dlouho nic nenapsali, tak to musíme honem rychle napravit...
Takže nedávno se Deny naučil aportovat i s tím aby si s aportíkem sednul a držel ho,to je pašák co? :o))
No a ta druhá novinka: Nedávno Deny propadnul dalšímu užasnému sportu - bobování! Bohužel jsem sebou zrovna nevzala foťák, ale jestli vydrží sníh tak půjdeme bobovat i s Benem a jeho paničkou a slibuju, že už na něj nezapomenu, to se nebojte ;o)!

1.1.-Tak a máme tu první novinku roku 2009! Dneska jsme byli na novoroční dlooooouhé prochajdě! Bylo to fakt bájo, protože byl i sníh! Nakonec jsme se stavili u Počernického rybníka, který byl celej zamrzlej, takže jsme tam krásně blbli :o)).