DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

           

                  

24. 12. - Všem vám přejeme moc krásné, klidné a pohodové Vánoce, a jen to nejlepší do nového roku 2012 - hodně zdraví, štěstí, radosti i úspěchů.
A děkujeme za přáníčka, péefka, obrázky atd.

Mějte se famfárově! :))

11.11. 11 :) - Nové fotky! - podzim 2011

1.10. - Tak zase po nějaké době přináším pár novinek z uplynulých dní…
25. září se Denýskovi s mamkou podařily složit Speciální zkoušky z vodní práce pod patronací Retriever klubu. Je to prostě pašák! Do konce roku je Deny přihlášený ještě na podzimky, tak uvidíme, třeba se na nás začíná usmívat štěstí :).
No a taky přidávám (sice s měsíčním zpožděním, ale přece) krátké povídání a několik fotek ze srpnového tábora v Albeři. :)
Jinak k svátku nebo k vánocům si snad půjdu vybrat nějakou pořádnou zrcadlovku, tak pak budu doufám přidávat fotky v trochu lepší kvalitě než teď…

19.8. - Konečně přidána 3 slíbená videa z Rakouska a Itálie. Je možné, že vám nepůjdou spustit, protože mě v Google Chromu taky nefungují, ale možná je to jen mým pc… Každopádně pokud by nešla přehrát, zkuste to na adrese našeho profilu na streamu - http://www.stream.cz/profil/aldy-deny , tam by fungovat měla a nebo v jiném prohlížeči.

Jinak se máme dobře, nic moc nového se neděje. Deny se stále připravuje na nějaké ty zkoušky a příští týden jedem znovu na tábor, tak třeba po něm je složí :). I když u něj člověk nikdy neví…Fotky a povídání o Albeři nejspíš přidám dosti opožděně, protože hned po ní jedu na školní zájezd do Anglie, tak to nestihnu. Mějte tedy prosím trpělivost :)!

26.7. – Návrat z naší čtrnáctidenní dovolené. Jaké to bylo a vše ostatní si můžete přečíst v reportáží, kterou najdete zde. Přidala jsem i fotky, kterých je opravdu spousta ( přestože jich tam nezbyla ani polovina z původně nafocených :D) a časem udělám i pár videí. Nějak mi ale zlobí počítač tak nevím, jak to bude trvat dlouho…

8.7. - Zas nějaká ta aktualizace... Krom Albeře a podzimek se nic moc neděje, příští týden si konečně začneme užívat prázdniny. Jedeme totiž s Denym poprvé do zahraničí - do Rakouska, pak se přemístíme k italskému moři a nakonec ještě cestou zpět opět pobudeme pár dní v Rakousku. Cestujeme s Dogs Travel. Tak snad se nám tam bude líbit :).

;) A tohle budou naše hotely ^

2.7. - Dnes Deny s mamkou složil svoje první vyšší lovecké zkoušky, a to podzimky. Bodově na tom byli dobře, ze 188 bodů měli 160, ale kvůli limitním známkám měli III. cenu. I tak je to ale obrovský úspěch a zlepšení! :)

25.6. - Jako každý rok, i letos se v Albeři konal výcvikový tábor. Více o něm se dočtete v Akcích a výletech. Já se tentokrát nezúčastnila kvůli škole, a tak si tam od 18. června užíval jen Deny s mamkou...

8.5. - Přidala jsem pár dalších fotek do alba A máme tu jaro :o) a také vytvořila nové album Duben & květen 2011. V tom můžete najít fotky z procházek a výletů, které jsme podnikali a hlavně z oslavičky Denyho 3. narozenin, které měl 29. dubna. Je to už velký chlap, štěňátkovské chování ho ale neopustilo ;o). Opět dostal malý dortík a pár dalších dobrůtek...
Přejeme jemu i všem jeho sourozencům všechno nej a ať se mají pořád tak dobře jako doteď!
Jinak pořád trénujeme na zkoušky, tak snad letos už nám bude přát štěstí a podaří se složíme je. Na cvičáku i při tréninku je Denýsek vždycky moc šikovný, všechno mu jde na jedničku (nebo spíš na čtyrku :o)), ale na zkouškách vždycky nějak znervózní nebo co, a začne blbnou, dělá věci, které nám nikdy jindy neudělá...:o(
Ale co, i kdyby nikdy žádné zkoušky ani výstavy neměl, stejně je pro nás ten nejlepší, nejúžasnější a nejkrásnější pes na světě :o) !

14.3. - Tak po dloooouhé době (znáte to - škola, škola a zase škola a na nic jiného pomalu nezbývá čas...) zase aktualizace. Teď mám týden jarní prázdniny, tak budu mít na Denyho aspoň chvíli víc času.
Pomalu nám začíná jaro. Denýsek si zas užívá plavání ( ne že by si ho neužíval i v zimě...:o)), rostou u nás sněženky a KONEČNĚ končí ty strašné záporné teploty a svítí sluníčko! U nás bylo teď pár dní skoro 20 stupňů, které si všichni užívají, tak snad zase nezačne sněžit...:o).

3.1. - Přidávám album Zima, kde je několik fotek z memoriálu, procházek a i fotky, jak Deny boří sněhuláka :o).

1.1. - Silvestr jsme ve zdraví přežili a všem ještě jednou přejeme do nového roku jen to nejlepší... Ještě taky přikládám Denyho fotku - po silvestrovské oslavě ;o)